Animal Rights - Wat wij doen en waarom

Posted by Guest 18-02-2017 3 Comment(s)

Animal Rights is een 100% dierenrechtenorganisatie. Voor ons telt: elk dier is een individu, met recht op leven en welzijn.

Wij vinden dat het toebrengen van stress, angst en pijn bij dieren, het ontnemen van hun natuurlijke gedrag en het beëindigen van hun levens mens- en dieronwaardig is.

Wij staan voor een harmonieuze, vreedzame en groene samenleving, waarbij de rechten en het welzijn van mensen en dieren gewaarborgd is.

 Wat wij doen

Met onthullende undercoverbeelden, goed onderzoekswerk, sterke argumenten, levensreddende acties en krachtige petities zijn we een stem voor de allerzwaksten in de maatschappij.

Wij zijn actief in Nederland en België en zetten ons 100% in voor dierenrechten. Daarbinnen hebben we vier thema's:
 


#bandejacht 
Animal Rights redt vele ganzen in de Hoeksche Waard door hen met toeters te waarschuwen voor de jagers.

Tevens vechten wij in de rechtszaal ontheffingen aan die het jagers mogelijk maakt om de ganzen af te schieten.

Wij stimuleren het gebruik van diervriendelijke verjagingsmethodes zoals de lasers van de Bird Control Group.

 #wegmetbont 

Animal Rights onthult de misstanden in de nertsenfokkerij. We maken beeldopnamen van dieren die in erbarmelijke omstandigheden leven.

Maar ook de brute wijze waarop de dieren vergast worden. We sporen politici aan om zo snel mogelijk de bontfokkerij te sluiten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#stopdeslacht 

De rechten van dieren worden massaal te grabbel gegooid in de  veehouderij. Er is letterlijk geen ruimte voor al deze  bijzondere, voelende en levende wezens.

Wij vinden dat het fokken, vervoeren en slachten van dieren  gestopt moet worden.

 

Animal Rights onthult de vele misstanden in de  veehouderij. Met schokkende en baanbrekende reportages maken we het  verborgen dierenleed zichtbaar.

Animal Rights is ook een educatieve campagne gestart om mensen voor te lichten over plantaardige voeding: Plant Power (www.plantpower.nu)

 

 


#vervangdierproeven 
Via onthullende reportages, acties en petities voeren wij de druk op. Wij willen een einde aan dierproeven. Het is namelijk hoog tijd voor dierproefvrije technieken.

Zo startte we onlangs een petitie om de Nederlandse overheid te vragen meer beschikbaar te stellen voor onderzoek naar alternatieven. 

  

 

Wat kun jij doen

Kies voor Plant Power. Op onze website vind je heel veel informatie over plantaardige voeding. Dieren redden begint op je bord. 


 

Animal Rights is volledig afhankelijk van donaties en ontvangt geen subsidie. We zijn dan ook blij met alle steun die we krijgen. We zijn daarnaast altijd op zoek naar vrijwilligers. Op onze website vind je meer informatie. 
 

 

--------------------------------------------------------

 

Plant Power 
 
 
 
KvK 32145620
631.942.330

3 Comment(s)

Engeline Nieuwenhuis:
21-12-2017, 08:31:07 PM
Reply

Slechts een paar minuten gezien van de uitzending over de misstanden in een Belgisch slachthuis. Was niet in staat hier langer naar de kijken. Wil nu een vast bedrag per maand doneren. Hoor graag van u.

Andras:
29-03-2018, 06:23:21 PM

Beste Engeline, Helaas door een bug konden we uw comment niet zien, excuses hiervoor! Hier kunt u donateur worden, of eenmalig een gift doen: https://www.animalrights.nl/gift Hartelijk dank namens Animal Rights!

Mannitasierink:
08-02-2018, 05:57:55 PM
Reply

Dank,voor,wat,jullie,doen!!!!!

Andras:
29-03-2018, 06:26:20 PM

Hallo Mannita! Dank voor je reactie! Dit is wat wij graag doen! :)

Marjan:
24-04-2018, 12:46:35 AM
Reply

Hoe kan ik vrijwilliger worden bij jullie?

Sofie (Vegan Mission):
25-10-2018, 08:25:25 PM

Hallo Marjan, Sorry voor de late reactie! Door een fout was je comment voor ons niet zichtbaar... :( Hier vind je de contactgegevens van Animal Rights! https://www.animalrights.nl/hoe-je-kunt-helpen Succes!

Laat een reactie achter