Bebe Mandorle Volledige Zuigelingenmelk - Fase 1 van 0 tot 6 maanden - Bio

BELANGRIJKE MEDEDELING

In overeenstemming met de aanbevelingen in 1981 van de WHO uit de International Code of Breastmilk Substitutes pleit Bébé MANDORLE voor borstvoeding voor andere alternatieven en heeft het altijd gepleit om het zo veel mogelijk te promoten. Omdat moedermelk het ideale voedingsmiddel voor zuigelingen is, moet de keuze voor borstvoeding in de eerste plaats voor zowel voor uw kind als uw gezondheid worden gemaakt.


Moedermelk blijft het ideale voedsel voor de baby. De keuze voor borstvoeding moet voorrang krijgen voor uw baby vanwege uw en uw baby's gezondheid. Daarom, als borstvoeding onmogelijk is, kunnen de Bébé Mandorle biologisch-plantaardige babybereidingen worden gebruikt tijdens de eerste maanden, alleen of als onderdeel van de speenperiode. Zoals bij elke zuigelingenvoeding is het noodzakelijk om advies te vragen aan onafhankelijke gekwalificeerde professionals. Daarom raden we u aan om professioneel advies te vragen bij een dokter, diëtist of apotheker, of andere verantwoordelijke specialisten op het gebied van de gezondheidszorg voor moeders en kinderen voordat het product wordt geconsumeerd.Bebe Mandorle Vegan Volledige Zuigelingenmelk Fase 1 vanaf 0 tot 6 maanden - Bio, Palmolievrij


Bebe Mandorle Riz 1 is een volledige vegan zuigelingenvoeding op basis van gehydroliseerde biologische rijsteiwitten, zonder melk, soja en zonder palmolie.

Dit product beantwoordt aan de reglementaire criteria die zijn vastgesteld in de Europese Richtlijn EG 2006/141.

Aangezien dit product lactosevrij is, mag het al aan zuigelingen vanaf de geboorte worden toegediend wanneer zij geen borstvoeding krijgen.


Biologisch

Bevat  Amandelen

Palmolievrij


INGREDIËNTEN: maïsmaltodextrine *, plantaardige oliën * (kokos *, amandel *, koolzaad *), rijst * eiwit gehydrolyseerd 15%, maiszetmeel *, mineralen (calciumfosfaat, calciumcarbonaat, kaliumfosfaat, kaliumchloride, magnesiumfosfaat, zinkoxide, kopersulfaat, ijzersulfaat, , mangaansulfaat, kaliumjodide, natriumseleniet), stabilisator vitamines (C, PP, B5, E, B2, A, b1, b6, b9, K, B8, D, B12), L-lysine, L-tryptofaan, Cholinebitartraat, Inositol, L-Carnitine L-Tartraat.

* Van biologische landbouw.

800g


Warenwetregeling babyvoeding


EU regelingBereiding van de fles:

1. Giet het aanbevolen hoeveelheid (maximaal 40 ° C warm) water in een schone voedingsfles.


2. Voeg het aantal maatlepels uit het blikje - losse poeder toe dat overeenkomt met het aangegeven heoveelheid. Sluit de doos na gebruik hermetisch af.


3. Verzegel de fles. Schud krachtig in cirkels en dan verticaal tot een volledige oplossing van het poeder.


4. Voordat u de fles geeft, controleert u de temperatuur van de vloeistof door een paar druppels op uw pols te gieten. De temperatuur moet warm zijn (37 ° C).


Het profiel van de ingrediënten van het product en het proces bij lage temperatuur kunnen een andere kleur en een ander karakteristiek aspect geven dan de andere preparaten, terwijl ze aan de criteria van de zuigelingen voldoen.Dosering van de zuigflessen:Het volume en het aantal flessen worden als een indicatie gegeven.

Gekwalificeerde medische professionals kunnen deze aanbevelingen uiteindelijk aanpassen aan de specifieke behoeften van uw kind


Indicatieve tabel voor de bereiding van zuigflessen:Bewaar het blik in een droge en koele ruimte. Gebruik het poeder binnen 3/4 weken na opening.

Consumeren vóór de aangegeven datum aan de onderkant van het blik.

Geformuleerd & Gemaakt in Frankrijk

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Bebe Mandorle Volledige Zuigelingenmelk - Fase 1 van 0 tot 6 maanden - Bio

Glutenvrij

Dit product werd door de producent glutenvrij verklaard

Palmolie-vrij

Dit product bevat geen palmolie

  • Bekeken: 198
  • Model: 376000723214
  • Spaarpunten: 40
  • Beschikbaarheid: Niet Op Voorraad
  • 39,99€
  • Excl. BTW: 36,69€
  • Prijs in spaarpunten: 1600

Tags: Biologisch, Palmolievrij

Natuurlijke Tandpasta van Kingfisher, van Kingfisher, Engeland's marktleider in dit segmen..
4,65€
Excl. BTW: 4,27€

Deze siroop wordt gemaakt van de zoete nectar uit Indonesische kokosbloesems. Door de karamelachtige..
5,55€
Excl. BTW: 5,09€

Crystal Spring Pure Aura Natural Deodorant Roller  NIEUW! VANAF NU OOK ALS DEO-ROLLER! Ge..
7,49€
Excl. BTW: 6,19€

Worcestershiresaus  Pikante saus gemaakt volgens het traditionele recept, zonder smaakstoffe..
3,59€
Excl. BTW: 3,29€