Betaalmethoden


De betalingen verlopen via onze Payment Service Provider Sisow.

Vegan Mission heeft een samenwerkingsverband met deze PSP afgesloten om aan je een veilig en vertrouwd platform te kunnen garanderen, waar de betalingen in een veilige omgeving kunnen plaatsvinden.


iDEAL (Nederland): Je betaalt in de veilige en vertrouwde omgeving van je eigen bank met behulp van internetbankieren.

 Mister Cash (België): Je betaalt in de veilige en vertrouwde omgeving van je eigen bank met behulp van internetbankieren.
SOFORT Banking (Duitsland): SOFORT Banking is een van origine Duitse betaalmethode. De betaling vindt plaats op een universele betaalpagina van Sofort die achter de schermen met veel Europese banken gekoppeld kan worden. 
Bunq (Nederland): bunq is de eerste mobile only bank van Nederland. Met de bunq-app kan je via smartphone of tablet gemakkelijk en snel online afrekenen.
Pay Pal : Als je via PayPal betaalt, hoef je geen account te hebben, maar met een account kun je direct betalen. Via Paypal betaal je via je bank, creditcard of je tegoed op je Paypal-rekening. Omdat PayPal gebruik maakt van de nieuwste technieken, wordt een zeer betrouwbare en veilige betalingsomgeving gegarandeerd. Bij het betalen met PayPal, brengen wij 3% van het netto bedrag in rekening vanwege de extra PayPal kosten.VVV Giftcard : In onze webshop kan je ook met de VVV Giftcard betalen. Via het veilige platform van onze betalingsprovider kan je je cardgegevens invoeren. ____________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Overschrijving:

Natuurlijk kan je ook betalen door middel van een bankoverschrijving naar onze Triodos rekening: IBAN - NL31TRIO0781352037, BIC/SWIFT - TRIONL2U, ten name van Vegan Mission. Vergeet niet als betalingskenmerk het ordernummer (bestellingnummer) te vermelden. Wij versturen de bestelling bij deze betalingsmethode zodra de betaling bij ons is binnengekomen. Als het bedrag binnen 3 werkdagen niet wordt overgemaakt, wordt de bestelling verwijderd. 

Indien de order meerdere afgeprijsde producten bevat, het bedrag moet binnen twee werkdagen op onze rekening staan. Anders wordt de bestelling verwijderd i.v.m. eventuele korte houdbaarheid van de producten.

 

  ____________________________________________________________________________________________________________________________________

Focum Achteraf Betalen : Vanaf nu is het mogelijk in onze webshop met Focum Achteraf Betalen methode betalen. DOOR TECHNISCHE REDENEN IS HELAAS NIET MOGELIJK DEZE BETAALOPTIE TE COMBINEREN MET EEN KORTINGSCODE, SPAARPUNTEN OF CADEAUBON! EXCUSES VOOR HET ONGEMAK! Met deze betaalmethode heb je 2 weken om de producten te betalen wat je besteld hebt. Dus als je eerst liever de producten wilt voelen, proeven, zien of proberen, dan deze is voor jou. De factuur moet uiterlijk 14 dagen na aankoop voldaan worden. Deze betaalmethode wordt door onze payment provider Sisow en Focum Achteraf Betalen geregeld. Kosten hiervan: €2,50. In geval van een annulering kost deze betaalmethode 1,50. De annulering moet plaatsvinden voordat de producten verzonden worden. Helaas worden er geen spaarpunten bijgeschreven als deze betaalmethode wordt gekozen. Door technische redenen kunnen er ook geen kortingscodes, cadeaubonnen (of spaarpunten) gebruikt worden met deze betaalmethode. Mochten er nog vragen zijn m.b.t. de facturen van Focum Achteraf Betalen, kunt u de contact altijd met ze opnemen: Tel.: 088-730-65-55, e-mail: inzage@focum.nl