Levering

De in de Vegan Mission's store genoemde prijzen zijn inclusief BTW en verpakkingskosten, maar exclusief verzendkosten. Minimum bestelwaarde: € 25.-, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. We hanteren een no print policy. Dit betekent dat we aan klanten alleen digitale facturen sturen. Als je een gedrukte versie van je factuur wilt krijgen, kan je dat van ons via e-mail vragen. (Graag vóór dat je order verstuurd wordt.) info[at]veganmission.nl  Verzendkosten


Voor Nederland hanteren wij voor de verzendkosten van niet aangetekende pakketten tot 30kg €5,49 inclusief BTW.


Voor aangetekende pakketten tot 30kg €6,49 inclusief BTW.


Voor België en Duitsland voor verzekerde pakketten tot 30kg €7,25 inclusief BTW. Gratis verzending

In Nederland is er een mogelijkheid voor gratis verzending, deze optie wordt ook bij het uitchecken getoond, indien is de waarde van je bestelling meer dan € 100 (inclusief BTW).

Bestelligen naar België boven de € 100 (incl.BTW) zijn ook gratis.


Levering

Omdat alle producten uit voorraad worden geleverd, verzenden wij je bestelling binnen 3 werkdagen na ontvangst van de betaling. Over het algemeen worden alle orders op werkdagen nog dezelfde dag verzonden, mits ze vóór 15:00 uur worden besteld. (In de meeste gevallen wordt het pakket binnen 24-36 uur bezorgd, het is afhankelijk van de bestelmomenten.) We streven ernaar dat je pakket uiterlijk binnen 5 werkdagen wordt thuisgeleverd. Wij verzenden via PostNL. PostNL levert van maandag tot en met zaterdag van 8.30 tot 21.30 uur. De bestelling wordt tweemaal bij je aangeboden. Als je niet thuis bent, dan wordt het pakketje bij een van je buren overhandigd. Als ook dat niet mogelijk is, dan wordt het de dag erna nogmaals bij je aangeboden. Ben je ook de tweede keer niet thuis, dan kan de bestelling opgehaald worden bij het dichtstbijzijnde postkantoor. (Wij kunnen de voorgeschreven temperatuur voor de gekoelde artikelen alleen tot de eerste afleverpoging garanderen en als die binnen 28 uur plaatsvindt. PostNL streeft ernaar dat alle pakketten binnen 1 werkdag aangeboden worden. Daarom is het ook belangrijk, dat u weet wanneer de eerste poging gaat plaatsvinden. - U krijgt een track&trace code via email, zodra u pakket onderweg is). 

Wilt u niet dat uw bestelling op vrijdagmiddag verstuurd wordt? Dan laat u een bericht achter voor ons tijdens checkout! GRATIS BEZORGING IN ROTTERDAM EN O.G.
Vanaf 1 januari in 2017 is er een gratis levering optie in Rotterdam en in een paar andere nabijgelegen steden. Deze optie wordt tijdens uitchecken zichtbaar als je een van deze steden als afleveradres invoert: 
ROTTERDAM, SCHIEDAM, VLAARDINGEN, DELFT, DELFGAUW, BERKEL EN RODENRIJS, PIJNACKER, NOOTDORP, BERGSCHENHOEK, CAPELLE AAN DEN IJSSEL, KRIMPEN
AAN DEN IJSSEL en DEN HOORN
.

Helaas kunnen we geen uitzonderingen maken. Maar je bent altijd welkom om je bestelling komen ophalen in Rotterdam.

Het minimum bestelbedrag is 25 euro (inclusief BTW). In de beginperiode zullen de orders drie keer per week worden geleverd, op dinsdag en vrijdag 's avonds, tussen 18:00 en 20:30 en op de woensdagmiddag tussen 10:00 en 15:00 uur. 

Deze laatste optie is handig voor mensen die niet in de stad wonen maar ze wel hier werken (in kantoortijden). Altijd laat een bericht achter met je voorkeur tijdens checkout. Anders bezorgen we je order met de eerstvolgende avondlevering.


ALLE KLANTEN UIT ROTTERDAM EN OMGEVING OPLETTEN!

ALS ER GEEN TELEFOONNUMMER WORDT AANGEGEVEN TIJDENS BESTELLEN, WORDT ER ALLEEN EEN BEZORGPOGING GEMAAKT!

WIL JE ZEKER ZIJN DAT JE ORDER SUCCESVOL GELEVERD WORDT? LAAT EEN (BESTAAND) TELEFOONNUMMER ACHTER!

GEEN TELEFOONNUMMER=ÉÉN BEZORGPOGING

De laatste tijd hadden we zo veel problemen met de plaatselijke orders zonder telefoonnummer, dat we uit noodzaak deze beslissing moeten nemen. Bedankt voor het begrip!Alternatief adres - Ophalen

Op de checkout pagina bij het invullen van de gegevens kan je een ander adres aangeven, als je de bestelling ergens anders wilt laten bezorgen. Het is ook mogelijk om je bestelling af te halen. Het afhaaladres is: Stuttgartstraat 34-36, 3047AS Rotterdam. Afhaaltijden zijn flexibel. Laat je voorkeur achter als opmerking or per email. Als je voor afhalen hebt gekozen, krijg je een e-mail van ons zodra de betaling binnen is. Vanaf dat moment kan je je pakketje komen afhalen. 


Bevestiging

Nadat je je bestelling hebt geplaatst bij Vegan Mission's vegan webwinkel, ontvang je een orderbevestiging per e-mail. Je bestelling wordt vervolgens klaargemaakt voor verzending bij ons. Je ontvangt een e-mail van ons zodra je pakket is overhandigd aan de bezorgdienst, in deze e-mail vind je tevens ook de track en trace code. Als je na de bestelling bij www.veganmission.nl geen bevestigingsbericht via e-mail van ons ontvangen hebt, neem de contact met ons op via info[at]veganmission.nl