Over Ons

Over Vegan Mission


Graag stellen wij ons aan je voor. Wij zijn Sofi en Andras. Wij komen uit Hongarije en wonen sinds 2011 met veel plezier in Rotterdam. We leven sinds 2012 een volledig veganistisch leven met onze zoon Menno. 


In 2011 werden we vegetariërs, na het zien van vreselijke filmpjes waarin kalfjes werden weggehaald bij hun moeder en de slechte omstandigheden waarin kippen, varkens en andere dieren worden vastgehouden, schakelden wij binnen een jaar over op 100% vegan. 


Maar we konden toen nauwelijks plantaardige vlees- en kaasvervangers in de gewone supermarkt vinden. Er waren ook geen actieve veganistische webwinkels in Nederland die uitsluitend vegan levensmiddelen aanboden.


Dus het idee kwam vanzelf: we moesten een vegan webshop openen! En dat deden we - vanuit ons huis in Rotterdam. Eerst met chocola, snoepjes en andere plantaardige zoetigheden.


Een half jaar later besloten wij het assortiment volledig uit te breiden en gingen we verder onder de naam ‘Vegan Mission’. Er kwamen allerlei soorten vervangers (kaas/vlees/zuivel) bij, sauzen en mayonaise, supplementen en dierenvoer. Uiteraard zo min mogelijk e-nummers, BPA, ftalaten, en andere schadelijke chemische stoffen. Ook bij de verpakkingen houden we daar rekening mee. Inmiddels kun je in onze winkel ook verschillende deodoranten en mondhygiënische producten vinden.


Net als onze klanten staan wij voor de dieren, voor het milieu en voor onze gezondheid. Wij zijn tegen alle soorten van oppressie, uitbuiting en verspilling. 


Iedereen kan bij ons terecht met vragen over een vegan levensstijl. Wij informeren en inspireren je graag. 


Een goede service vinden wij belangrijk. Dus bezorgen wij je bestelling zo snel mogelijk bij je thuis. Producten die koel moeten blijven, voorzien we van koelelementen. Zo weet je zeker dat de kwaliteit optimaal is. Je kunt je bestelling natuurlijk ook komen ophalen in Rotterdam- Overschie.


Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws en tips en suggesties ontvangen over vegan leven? Volg ons dan op Facebook en Twitter


Tot ziens!


Sofi, Andras en Menno


#GoVeganStayVegan #PlantPower #MeatIsMurder #FriendsNotFood #MakeTheConnection #MilkIsForBabyCows #CloseAllZoos #BanHunting #BanFishing #NoMoreBullFights #VeganFuture #BanFur #BanVivisection #VeganForLife #CrueltyFreeLife #RespectAllLife #NeverGiveUp #GoVegan